Fijne kerstdagen en een natuurlijk, vitaal en duurzaam 2022!

Afgelopen weekend heb ik een prachtige en bijzondere periode afgesloten. Het was een periode van vriendschap en ontmoetingen want ik zag Sarah een paar weken geleden. Dankzij de aangescherpte maatregelen kan ik terugkijken op een mooie tijd en heb tussen de regels door kunnen leven in mijn eigen vrijheid.

Dankbaar ben ik voor:
Het feit dat Mark Rutte en Hugo de Jonge de regels hebben aangescherpt. Daardoor heb ik mijn vrienden in kleine groepen verspreid mogen ontvangen, wat voor veel diepgaande gesprekken heeft gezorgd.

Dank jullie, lieve familie, vrienden en samenwerkers, voor jullie komst of berichtjes. Ik heb genoten. Een leven zonder vrienden en in angst is geen leven.

Deze tijd van kwaliteit van leven heeft mijn immuniteit een boost gegeven. Met en bij elkaar zijn en genieten hebben hier een grote bijdrage aan gegeven.

Door in de natuur te wandelen of mensen buiten te ontvangen is er aandacht voor de ander en voor mezelf gekomen.

Dat ik een van de >100.000 ben die zonder zorg hersteld is van het virus.

Dat mijn natuurlijke immuniteit voor het virus is opgebouwd.

Dat ik de regie over mijn eigen gezondheid en mijn leven heb gehouden.

Dat ik een overwogen keuze kan maken vanuit mijn professie, van waaruit ik dagdagelijks keuzes maak en adviezen geef op basis van Kans * Effect = Risico, waardoor ik nu geen “prikspijt” heb.

Dat ik de kennis en de middelen heb om gezonde keuzes te kunnen maken.

Dat ik in een netwerk van intrinsiek gemotiveerde mensen zit die de wereld een stukje mooier willen maken. Door met een vitale blik de wereld in te kijken en ervaringen te delen.

Dat er stapje voor stapje aandacht komt voor een langetermijnvisie, waarbij de mens en de natuur centraal komen te staan.

Verder is mijn voornemen om een steentje bij te dragen (zoals Rutte in november aangaf):
Niet om in de rij te staan voor een verplicht abonnement op een sterk staaltje biotechnologie.

Nee, ik maak de keuze volgens mijn ingegeven boerenverstand en mijn ver ontwikkelde kennis over kwaliteit- en risicomanagement.

Ik kies voor vitaal-, duurzaam-, kwaliteitsvoedsel dat met de wortels in gezonde bodem heeft gestaan en de buitenlucht heeft gezien, wat natuur gedreven en onder weinig stress heeft kunnen ontwikkelen. Mijn voeding haal ik bij Nederlandse boeren die bezig zijn met regeneratieve landbouw. Hiermee kies ik ook voor een gezonde bodem, het fundament van een gezonde wereld en een goede gezondheid.
Graag wil ik dan ook mijn samenwerkers om me heen bedanken voor de kritische vragen, opmerkingen en woorden die me zo ver hebben gebracht.
Ik wens jullie fijne kerstdagen met veel mooie ont- moetingen en verbindende gesprekken.
Daarnaast een natuurlijk, vitaal en duurzaam 2022!