Hedwig Brandsma komt stage lopen

Hallo! Ik ben Hedwig Brandsma, de nieuwe stagiaire bij Vital Food Management. Ik doe dit vanuit mijn bachelor Toegepaste Biologie met de major Biologie, Voeding en Gezondheid. Mijn affiniteit met natuur speelt hierbij een belangrijke rol. In mijn kinderjaren heeft dit zich al kunnen ontwikkelen toen ik altijd buiten te vinden was in de weilanden op de biodynamische boerderij van mijn ouders. Ik heb van jongs af aan geleerd hoe belangrijk het is om echte zorg te dragen voor de aarde en daarmee ook voor onszelf.

De huidige systemen zijn hard aan vernieuwing toe, en daar wil ik aan bijdragen. Het bevorderen van de gezondheid van mens en aarde vanuit een integrale benadering is mijn grote passie. Ik zie vitale mensen, vitale voeding, een vitale bodem en een vitale aarde als onlosmakelijk met elkaar verbonden en ik wil me hier graag voor inzetten. De visie en missie van Vital Food Management sluit hier goed bij aan, vandaar dat ik deze stage met veel enthousiasme tegemoet ga.

Vital Food Management wenst Hedwig een goede samenwerking en een leerzame periode toe.