KWALITEITSMANAGEMENT

Vital Food Management heeft jarenlange ervaring in implementatie en onderhouden van diverse kwaliteitssystemen denk hierbij aan: HACCP, BRC, IFS, FSSC22000, ISO22000, GMP, SBLK, milieukeur en ISO26000. Toch gaat de intrinsieke drijfveer van Vital Food Management verder dan het behalen van een certificaat. Want kwaliteit wordt niet enkel geborgd door een certificaat. Het is een continue proces tussen diverse disciplines in uw organisatie en buiten de organisatie. Afhankelijk van de visie en missie van uw organisatie adviseert Vital Food Management of er een passende norm is voor een kwaliteitsimpuls binnen uw organisatie of dat er vanuit een natuurlijke preventieve manier naar de processen binnen uw organisatie gekeken kan worden.

Vital Food Management ondersteunt bedrijven met kwaliteitsvragen. Met name startende productiebedrijven of -processen hebben aandacht nodig. Hoe start ik mijn productiebedrijf? Hoe kan ik kwaliteit borgen? Waar moet ik op letten in mijn productie? Deze vragen beantwoord ik graag samen met u als ondernemer of met medewerkers in uw bedrijf. Daarbij staat uw klant centraal, zij zijn immers opzoek naar het perfect passende product of dienst. Voor deze bedrijven en de daarbij behorende klanten, zoekt Vital Food Management naar praktisch uitvoerbare beheersmaatregelen en begeleidt medewerkers in uw organisatie zodat zij een bijdrage leveren aan “ echte gezonde kwaliteit” van uw product en/ of proces.

Vital Food Management hecht groot belang aan het gewaarworden van processen. Doet uw organisatie werkelijk wat ze vanuit de kern visie willen doen? Als er klachten binnen komen zijn dat kansen om te verbeteren? Zijn uw klanten tevreden? Worden werkinstructies uitgevoerd zoals ze bedoeld zijn? Vragen zoals zojuist beschreven worden door de huidige hectiek en operationele druk niet altijd voldoende beantwoord. Vital Food Management kan u helpen om deze “pas op de plaats” te maken met bijvoorbeeld interne audits, verificaties, trendanalyses, klanttevredenheidtoetsen en jaarlijkse reviews, door begeleiding en verdere ontwikkeling.

Vital Food Management is er van overtuigd dat er een kwaliteitsimpuls kan ontstaan als er aandacht is voor het beantwoorden van deze vragen. Dat kwaliteit niet alleen een taak van uw afdeling QA, maar is een samenspel tussen diverse disciplines in uw organisatie, leveranciers, controlerende instantie en natuurlijk uw klant. Want voor de klant daar doen we het allemaal voor. De effectiviteit wordt grotendeels bepaald hoe deze disciplines samenwerken en elkaars processen begrijpen en met elkaar de verbinding aan gaan. Gewoon vanuit een natuurlijke manier van samenwerken met echt contact.