Continue optimaliseren van kwaliteit van KemperKip en daarbij de verschillende borgingssystemen zoals FSSC22000, SKAL en SBLK voor KemperKip Biologisch en Maïsscharrel kippen. De belangrijkste schakel zijn de medewerkers op werkvloer, met hen worden werkwijzen praktische ingevuld. Waardoor de verschillende productstromen een goede borging en tracering hebben.
Ondersteuning van het management en de kwaliteitsmedewerker vanuit strategisch perspectief. Zodat de kwaliteit binnen KemperKip verder geoptimaliseerd wordt.
Visie van Vital Food Management op “Echt gezonde kwaliteit” binnen Kemperkip:
Gehele keten in eigen beheer kuikens, eigen voer, boeren in integratie en kleine semi ambachtelijke slachterij zorgen er voor dat het vlees van KemperKip:
KemperKip is een kleine maar professionele speler in de markt als het gaat om speciale kipconcepten.
Henri Verstappen:
“Marjon Checkt of we de juiste dingen op het juiste moment doen en voorkomt dat we bedrijfsblind worden.”