Professionaliseren kwaliteit en borging KemperKip

OpdrachtgeverKemperKip
Sector in de voedingVleesindustrie
Plaats in de ketenVan kuiken tot verwerkt kippenvlees
Tags, ,

Professionaliseren kwaliteit en borging KemperKip

Continue optimaliseren van kwaliteit van KemperKip en daarbij de verschillende borgingssystemen zoals FSSC22000, SKAL en SBLK voor KemperKip Biologisch en Maïsscharrel kippen. De belangrijkste schakel zijn de medewerkers op werkvloer, met hen worden werkwijzen praktische ingevuld. Waardoor de verschillende productstromen een goede borging en tracering hebben.

De rol van Vital Food Management:

Ondersteuning van het management en de kwaliteitsmedewerker vanuit strategisch perspectief. Zodat de kwaliteit binnen KemperKip verder geoptimaliseerd wordt.

Visie van Vital Food Management op “Echt gezonde kwaliteit” binnen Kemperkip:
Gehele keten in eigen beheer kuikens, eigen voer, boeren in integratie en kleine semi ambachtelijke slachterij zorgen er voor dat het vlees van KemperKip:

  • Een pure, volle smaak heeft;
  • Een langere houdbaarheid heeft;
  • Een positieve opbouw van de bodemstructuur geeft. (Gebruikte graan voor het voer is biologisch geteeld waardoor de natuurlijke bodem processen geoptimaliseerd blijven).
  • Een transparant, eerlijk en diervriendelijk gehouden stukje vlees aanbiedt.

Het resultaat:

KemperKip is een kleine maar professionele speler in de markt als het gaat om speciale kipconcepten.

Henri Verstappen:

“Marjon Checkt of we de juiste dingen op het juiste moment doen en voorkomt dat we bedrijfsblind worden.”