Category

Opdrachten

Professionaliseren kwaliteit en borging KemperKip

/ /
Ondersteuning van het management en de kwaliteitsmedewerker vanuit strategisch perspectief. Zodat de kwaliteit binnen KemperKip verder geoptimaliseerd wordt.

WINK (Waardevolle Informatie Natuurgedreven Kwaliteit)

Het huidige kwaliteitsbewakingssysteem heeft Vitalfoodmanagement omgebouwd naar een natuurlijk preventief systeem. Hierbij is er meer aandacht aan het versterken van veerkracht deze verhoogd ook de voedselkwaliteit van de producten.

Uitbreiden kwaliteitssysteem Soiltech

/ /
Specialty meststoffen en biostimulanten helpen telers op een verantwoorde wijze betere resultaten in gewaskwaliteit en -opbrengst te realiseren.

Praktijkonderzoek gebruik BioAktiv

Aan Vital Food Management werd de vraag voorgelegd om de werking van BioAktiv vanuit de wetenschap te verklaren, daarnaast mogelijkheden te onderzoeken om het gebruik van BioAktiv aan te tonen middels allerlei vergelijkingsonderzoeken waarbij waarnemen een belangrijke werkwijze is.

Opstarten kwaliteitsmanagementsysteem voor Dutch Myco product

Door gebruik te maken van microbiologie kunnen reststromen vanuit de voedingsmiddelenindustrie worden gefermenteerd. Hierdoor ontstaat er een eiwitbron die als vleesvervanger kan worden ingezet.

Professionalisering kwaliteit Zonnenberg witlof

Zonnenberg Witlof heeft haar assortiment uitgebreid met biologische witlof. Vital Food Management heeft meegeholpen aan het benodigde SKAL certificaat en de eisen van Globalgap, Planetproof en EKO.

Opschalen van yoghurt en hangop “Kei lekkerrr”

De eigenaresse van een melkveebedrijf maakte al jarenlang zelf yoghurt. Vital Food Management heeft meegeholpen om deze "natuurlijke yoghurt" professioneel op de markt te zetten.

Gastles “voedselkwaliteit en gezondheid”

Tijdens de module: “minor Wereldwijde Voedsel Dialoog” heeft Vital food management een gastcollege met het thema: “voedselkwaliteit en gezondheid” voor 3e jaarstudenten aan de HAS in den Bosch verzorgd.

Koken met natuurvoeding

Tijdens werkweek van consortiumleden van de WINK op Samenland in België zijn de maaltijden van natuurvoeding bereid.