TRAINING

Vital Food Management heeft in de loop van de jaren veel specifieke kennis opgedaan en heeft daardoor een unieke training ontwikkeld met de titel “wat is innerlijke kwaliteit”. Deze training kan onder andere worden gegeven aan telers, voedselproducerende ondernemingen, inkopers en kwaliteitsmanagers en andere geïnteresseerden. Wanneer deze training onvoldoende aansluit bij uw wensen kan er een programma op maat worden gemaakt. Daarnaast is er een training: “bewust worden binnen de voedselketen”. Deze training garandeert een grotere bewustwording van de voedselketen wat een positieve uitwerking heeft zowel privé als in het bedrijf.  

Om stappen te kunnen maken in uw wijze van inkoop-, selectie-, proces- of product ontwikkeling, optimalisatie en de tevredenheid van uw klant is het belangrijk om samen te werken aan dezelfde doelstelling. U als ondernemer maakt samen met uw medewerkers de klantbeleving. Elke plek in de organisatie zorgt voor een kwalitatieve bijdrage aan het eindproduct. Daarom zijn persoonlijke en mensgerichte opleidingen relevant.

Mijn ervaring na het geven van een training leert dat er veel zaken benoemd worden om over verder te praten. Na mijn training volgt er een evaluatie. De resultaten van de evaluatie worden uitgewerkt. Aan de hand van de resultaten van deze evaluatie kan er bijvoorbeeld een terugkom moment worden gepland, specifieke vragen in de organisatie verder worden uitgewerkt of verbeterpunten worden beschreven om de kwalitatieve bijdrage van de mens binnen de organisatie nog verder te vergroten.